RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

1825

Aztron Aquila 8'0 softdeck surfboard

Special Price 1.825,00 kr Regular Price 2.500,00 kr

Designet til alle bølgeforhold
Fanger alle bølger, planer let op med gode manøvreegenskaber
Perfekt for begynderen med store ambitioner

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Aztron
Den nye Aquila 8'0” er et genialt softdeck surfbord, til dig der ønsker at starte med surfing. Boardet er velegnet til alle niveauer, og har en god længde så nybegyndere kan lære at surfe. Aquila gør det nemt at fange bølger og opretholde stabilitet.

Pakken indeholder:

 • Aquila 8'0” Board
 • Surf Leash
 • 3 x finner 

Teknologi: Aftalig tre-finde system, Soft-Top Technology, Fladt skridsikkert dæk


Dimensioner: Længde 8'0" / 243 cm // Bredde 22" / 56 cm // Tykkelse 3" / 7.6 cm


Bæreevne: Surfer vægt 50-90kg - Boardets vægt 7,1kg - Maks lasteevne 105kg


Volume: 86 liter


Hvorfor tilvælge board bag?
En board bag er smart først og fremmest fordi den beskytter boardet. Store boards er tusind gange lettere at bære med skulderstroppen på en board bag. Når du skal have dit board på taget er en board bag vigtig da den beskytter boards mod stenslag, og mod vej støv som voksen på dit board absolut ikke bryder sig om. Glasfiber boards er skrøbelige og de fleste skader sker i garagen når man flytter på dem - på glasfiber boards er en board bag uundværlig.

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt.

softboard
SPECS
Specifikationer
SKUAH705
BrandAztron Sport
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET
Aztron Sport
OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

 • Mandag-fredag
  kl. 10 - 17.30
 • Lørdag
  kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS