RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

9700

Aztron Falcon 7'6 oppustelig board+foil+wing komplet pakke

Special Price 9.700,00 kr Regular Price 19.400,00 kr

Den direkte vej fra ZERO til HERO
Fuldstændig komplet pakke med board, foil og wing
Svæv lydløst gennem vandet med denne komplette løsning

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Den komplette pakke med et oppustelig board
Her får du det helt nye indenfor vandsport. Et komplet sæt med et oppustelig board, wing og foil fuldstændig ready to go. Pakken sikrer dig timevis af sjov hvor du lydløst svæver gennem vandet helt ned i 5m/sek. Pakken her leveres med taske, leash, foil, wing og board. Du skal bare vælge størrelse på wing´en! Vil du ud i meget vind så vælg en mindre wing, vil du ud i lidt vind så vælger du den store wing. Hvis du vejer meget skal du selvfølgelig bruge en større wing til at sætte skub i foilen!

Komplet pakke specielt designet til WING Surfing. Den direkte vej fra ZERO til HERO

Hvad er med i pakken?
Oppustelig Aztron Falcon 7'6 BOARD, specielt designet til WING - Den helt rigitge størrelse til dig der ønsker at starte med WING surfing.

Aztron Rocket 1450cm2 FOIL, bred og dyb front vinge i carbon giver hurtigt løft og komfortabel, kontroleret sejlads.

High performance WING fra Aztron.
Let sejlet og let håndterbar WING med høj Performance.
En hel ny generation af ukompliceret sjov på vandet med masser af udfordring.

 • 4,0kvm, wind range 8-13m/sek, 3+1 handles, tryk 5psi, vægt 2.6kg
 • 5.0kvm, wind range 5-11m/sek, 4+1 handles, tryk 5psi, vægt 2.9kg
 • Leveres med Gear bag og Håndleds leash

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.

SPECS
Specifikationer
SKUFalconpakke
BrandAztron Sport
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET
Aztron Sport
OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

 • Mandag-fredag
  kl. 10 - 17.30
 • Lørdag
  kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS