Test af Aqua Marina 2019 SUP, iSUP – Stand Up Paddle - Review af Aqua Marina SUP

Vi har her hos Surfline testet de nye og mest solgte Aqua Marina oppustelige SUPs. De er testet på fladt vand i Egå havn. Testen er udført af Tina (55kg) og Asbjørn (87kg)

  

Aqua Marina Breeze 2019

Breeze er et oppustelige board som kan pustes helt op til 15 PSI. Med en volume på hele 200 liter, 275cm langt, 75cm bredt og 13cm tykt er dette board perfekt til den mindre begynder, som vejer 65kg eller under. Boardet leveres i pakken med en Aluminiums paddle, pumpe med trykmåler, finner, taske & leash. Efter at have pakket dem op, må vi konstatere at den nye indpakning, design og kvalitet er helt i top. Kvaliteten er utrolig lækker. 

Boardet er med dine kun 7,5kg en let oppustelig SUP, som selv junior kan bære ned til stranden. Den nye pumpe har fået en ny teknologi, der gør det tager under 5 minutter at pumpe boardet (der skal dog arbejdes lidt for at nå de anbefalede 15PSI). Det er UTROLIG VIGTIG at få pumpet boardet op til de 15 PSI, det det betyder meget for performance på boardet i form af stivhed og opdrift.

Efter vi fik pumpet boardet op og fik det i vandet, cruisede vi rundt på fladt vand i Egå havn. Vi var begge enige om at boardet føles rigtig lækker, dog kunne Asbjørn godt mærke at han med sine 87kg vejede alt for meget, og kunne ikke rigtig få noget ud af boardet. Tina følte virkelig boardet leverede en god performance, og gled let og elegant gennem vandet. Stabiliteten på boardet var helt unik, og gav ikke en følelse af ubalance. 

Vi kan helt klar anbefale en Breeze til dig der gerne vil rejse og SUPPE hvor som helst i fladt vand. Breezen er utrolig let og hurtig at pakke ud og pakke sammen. Der medfølger en taske, hvilket gør boardet let at transportere. 

Denne SUP er helt perfekt til dig der ønsker en SUP til sommerhuset, til camping eller en tur til garda søen. Breeze er SUPER VALUE FOR MONEY! Her kommer du utrolig billigt på vandet, uden at gå ned i kvalitet. HUSK, maks sejler vægt på 65kg! – HUSK at pumpe helt op til 15PSI

 Opdrift: ★★

Stabilitet:★★★

Stivhed:★★

Manøvredygtighed: ★★★★

 

 breeze

Aqua Marina Fusion 2019

Fusion er en SUP til den lidt større person, og kan klare helt op til 100kg. Her får du altså et meget mere stabilt board, som kan bruges af alle! Men en volume på hele 290 liter, 315cm langt, 76cm bredt og 15cm tykt, øges opdriften markant i forhold til Aqua Marina Breeze, hvilket også vil gøre boardet føles en smule hurtigere end Breeze. Boardet vejer 8,4kg, hvilket gør det muligt for alle at håndtere denne SUP. Det tager ca. 6-7 minutter at pumpe boardet op til de anbefalede 15PSI.

Med det samme vi kom i vandet, blev vi hurtig enige om vi kunne mærke stor forskel mellem Fusion og Breeze. Med denne Fusion fik vi meget mere stabilitet og gav os mulighed for at skyde en rigtig god fart. Selv Asbjørn med dine 87kg følte virkelig at opdriften var helt perfekt. Selvom Tina kun vejer 55kg, følte hun boardet også passede perfekt til hende. Både Asbjørn og Tina blev hurtig enige om at Aqua Marina Fusion er det PERFEKTE allround SUP. Boardet er hurtigt at pakke ud og pakke sammen, og kan varmt anbefales til folk der ønsker en allround SUP til hele familien. Boardet er perfekt til ferier, til sommerhuse, camping og andet sjovt. Fusion kan også godt bruges til at Surfe lidt bølger på ved Vesterhavet. 

Alt i alt er Aqua Marina Fusion det perfekte board til ALLE. Kan bruges af alle lige fra junior på 40kg til farmand på 95kg. Du får virkelig value for money her. HUSK at pumpe boardet helt op til 15PSI.

Opdrift: ★★★★★

Stabilitet:★★★★

Stivhed:★★★★

Manøvredygtighed: ★★★★

 

fusion