Den danske skiinstruktør Anders Olesen har med virksomheden SKIERS - skiinstruktør.dk  lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund, hvor de i fælleskab hjælper danskere med at uddanne sig til skiinstruktør, og efterfølgende få job i en skiskole i f.eks. Østrig.

Hos Skiinstruktør.dk tilbyder de en færdig sæsonpakke, hvor de finder det perfekte match mellem skiskole og de kommende skiinstruktører. Der arrangeres et introforløb i Danmark, transport til Østrig, forberedelseskursus på dansk med Danmarks bedste skiinstruktører, og efterfølgende den østrigske skilæreruddannelse niveau 1. Herudover er det også muligt at tage en sæson i Japan, Canada, New Zealand eller Sverige, hvor også uddannelse og job bliver formidlet. Når man er igennem uddannelsen med Skiinstruktør.dk, så bliver man transporteret til den destination, hvor man skal arbejde i en skiskole og tilbringe vinteren. Her sørger de for, at boligen er klar og skiskole vil afvikle et introforløb, så man lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og er helt klart til de første skiskolegæster. 

De kommende skiinstruktører fra Fyn får via Surf & Ski adgang til et særligt SKIERS+ fordelsprogram, hvor personalet vejleder omkring ski, skistøvler, skitøj, og tilbyder nogle ekstra skarpe priser på skiinstruktør sæsonpakker med ski, bindinger og alt andet man har brug for til en vinter i sneen. 

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse, et stort international skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatschef for Den Danske Skiskole. Baggrunden for samarbejdet med Tirol Skilærerforbund er den tid Anders selv tilbragte som skiinstruktør i Østrig, og de venskaber som den dag i dag stadig holder ved. Mange af Anders gamle kollegaer og venner er nu skiskolechefer, trænere i skilærerforbundet og meget aktive i den alpine skisport i hele verden.   

Han fortæller; ”Det var nogle virkeligt unikke år, hvor jeg fik venner for resten af livet, jeg blev en meget dygtig skiløber og lærte meget omkring det at have et rigtigt arbejde, da vi jo fra første dag bliv sat i gang, hvor man enten havde enkelt elever eller grupper, som man var ansvarlig for at give de bedste oplevelser og den bedste undervisning”
Via samarbejdet med Ruby Rejser som er eksperter i rejser har Skiinstruktør.dk et helt unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv. Ruby Rejser er selvfølgelig også en sikkerhed for kunderne, da de er medlem af rejsegarantifonden.

 

Kontakt info: Anders Olesen / ao@skiers.dk / 27143475

Se mere om sæson som skiinstruktør

 

skiersskiersskiers