Svømmevest - At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet. Derudover er det lovpligtigt at medbringe svømmevest når du er ude på din SUP, da det anses for at være en sejladsaktivitet. 

gardaa

Leash (sikkerhedsline) – SUP sporten kræver ikke meget udstyr, men en leash er uundværlig, når man falder af boardet. Bølgen kan rive boardet langt væk fra en, og man kan også komme til at sparke det væk i tumulten. En leash er den sidste forbindelse, man har til boardet. Man skal vælge en længde, der svarer til boardets længde, så man kan nå helt ud til spidsen af boardet uden at snuble. Der er to varianter af leashes mht. monteringssted. Der er den klassiske på anklen og en, der er designet til montering på knæet. Knæ monteringen gør, at leashen er en lille smule mindre i vejen, når man bevæger sig rundt på boardet.

sss

Våddragt – SUP sporten er også en aktiv sport, hvor man producerer meget varme, og som kræver megen bevægelsesfrihed. Våddragten skal matche sportsgrenens krav, og vi sælger våddragter, der gør dette. En våddragt i 3/2mm vil være ideel til den danske sommer. Vi har de fedeste designs både til mænd og kvinder i vores sortiment fra førende mærker. 

eere

Vandtæt pose - En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon eller andre genstande ikke bliver fyldt med vand, støv, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.

dssd