95

Chums Glasshopper Visor Clip Brilleholder

95,00 kr.
BrandChums

Chums Glasshopper Visor Clip Brilleholder

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Sick of sitting on your sunglasses, having them fall in between the seats and be impossible to find? The Glasshopper solves all those problems, slip it over your visor and let your glasses nestle into their new home.

DETALJER
Specifikationer
SKU 30054152
EAN 93039817893
Brand Chums
Specifikationer
 • Sleek, one-piece brushed metal visor clip
 • Easy one-handed use
LIDT OM BRANDET

Chums har en lang og historie på vandet. I 1983 var Chums opfinder Mike Taggett træt af at miste sine solbriller på Colorado floden, hvor de forsvandt ned mod bunden. Det er her, ideen til de originale chums brillesnor blev født. Bag i en VW varevogn havde Taggett en symaskine til $60, som han begyndte at producere de første Chums produkter på, og er i dag en stor virksomhed som levere gennemtestet udstyr til vandsport verden over. 

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

 • Mandag-fredag
  kl. 10 - 17.30
 • Lørdag
  kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE