2100

CORE Foil Quiverbag SLC - Komplet foil taske

2.100,00 kr
ALL-IN-ONE fuld beskyttelse af foil 
Altid top kvalitet fra verdensklasse Core 
Pas ekstra godt på din foil og med lidt mere kærlighed!
Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

CORE Foil Quiverbag SLC
Top all-in-on foilbag fra verdensklasse Core. Med denne foilbag får du alt hvad du skal bruge til at beskytte din foil ved transport mm. Sættet har alle dele i sættet og af højeste kvalitet. Hvis du også elsker at rejse verden tundt med dit board, er denne bag også faktiatisk, da coveret sidder tæt til de enkelte delene og indlæg af ekstra beskyttelse på tail og nose, og derved kan holde til alle lufthavns medarbejdere.  

Specifikationer
Maks board størrelse: 140 x 51cm
Mast størrelse: 92 cm
Dimensioner på taske: 158 x 64 x 10 cm
Vægt på taske: ca. 2,32 kg

Matriale
420 HD Nylon
#10 YKK Racquet Coil lynlås 
Polyester webbing 

 

DETALJER
Specifikationer
SKUFZBAGSLC1TLPCH
BrandCore Kites
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE