550

Core Kitepumpe

As low as 550,00 kr

Endelig en kæmpe kitepumpe, der pumper hurtigere op end noget andet på markedet
Enkelt og funktionelt design
Leveres i praktisk taske

BESKRIVELSE

Selvom den nye skinnende sorte pumpe har en længere cylinder, ergonomiske håndtag, en federe slange og en nydesignet base, gemmer dens største innovation sig indeni. Intern pumpefriktion er praktisk talt elimineret, og vores "Sand Guard" luftfilter forhindrer interne drageskader fra sandindånding. Selvom vores drager ikke behøver en adapter, inkluderede vi en alligevel til de "andre" drager.

Sand guard
Sand hører til på stranden, ikke i din drage. Så vi indbyggede et luftindtagsfilter af skum i håndtaget. Den nye sand guard funktioen er indbygget i pumpen, for at forhindre lusket sand i at beskadige dine drageblærer og reducere pumpens effektivitet.

2-vejs pumpe
Mere tryk ved at dreje på en knap. De sidste par pumper er altid de sværeste med en 2-vejs pumpe. Så vi besluttede at give dig muligheden for at skifte fra traditionel dobbeltslagspumpning til enkeltslagspumpning for den sidste smule luft.

Digitalt kalibreret trykmåler
Perfekt tryk hver gang uden at gætte. Den nye digitalt kalibrerede trykmåler har en enkel farvekodet skala for at gøre præcis oppustning til en leg.

Længere cylinder, mere pumpevolumen
Vi forlængede cylinderen et par centimeter fra den tidligere model for at give en mere opretstående pumpestilling. Den ekstra længde øger også pumpevolumen for hvert slag. Din ryg vil takke dig.

Ergonomisk greb
Vores længere, bredere ergonomiske greb gør pumpning til en leg. Håndtagene konturerer til din håndflade og fingre, så du kan udnytte din kropsvægt uden at efterlade mærker.

DETALJER
Specifikationer
SKUKZPUMP2
EAN745742603057
BrandCore Kites
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE