RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

650

Cressi Blyvest inkl 3 kg bly

650,00 kr
BrandCressi

Blyvest inkl 3 kg bly
Gør du ligger bedre i vandet
Intet knæk i ryggen

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Blyvest inkl 3 kg bly. Vesten sørger for at du ligger meget bedre i vandet. Du får ikke det knæk i ryggen mens du ligger i vandet som du gør med et alm tungt blybælte. Kanon pasform med indstillige stropper. Har man først brugt bly vest en gang vil du aldrig bruge andet. Der er monteret 6x 0.5 kilos blokke af bly i de lommer vesten har. Blyet er coated og standard bly blokke til denne vest.

SPECS
Specifikationer
SKUblyvest_cressi
BrandCressi
LIDT OM BRANDET
Cressi
OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS