RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

425

Cressi Borg kniv

425,00 kr
BrandGUL

Topkvalitet fra Italienske Cressi
Stor robust kniv
Japansk stålblad

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Cressi Borg kniv er en moderne og stor kniv med et holdbart japansk stål blad. Leveres med stropper til benet. Virkelig en skarp kniv til at skære liner med.

Borg er en moderne kniv med et state-of-the-art design og mellemdimensioner. Kniven er produceret med et slidstærkt hærdet AISI 420 stålblad. Håndtaget har en anatomisk form og er sammensat af "soft grip" materiale for et sikkert greb.
Den er adskilt fra bladet af en integreret polymerskærm. Håndtaget inkluderer en stang, der er sammensat af samme materiale som bladet. Bladet er sammensat af et specielt hærdet rustfrit stål, med det ene blad ligekantet og den anden side takket.
Denne side af bladet ender nær håndtaget med en fordybning til at skære net og fiskesnøre.
Skeden er lavet af sort polymer med løkker til fastgørelse til låret eller bæltet. Kniven fastgøres til skeden ved hjælp af en fjedertrykknap integreret i selve skeden for hurtig brug. Kniven leveres som standard med to stropper, så den kan fastgøres til låret.

SPECS
Specifikationer
SKURC559150
EAN8022983053899
BrandGUL
Specifikationer
 • Total længde: 268 mm
 • Blad længde: 145 mm
 • Blad bredde: 25 mm
 • Blad tykkelse: 5 mm
 • Knivens vægt: 230 g
 • Vægt med skede og stropper: 330 g
LIDT OM BRANDET
GUL
OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

 • Mandag-fredag
  kl. 10 - 17.30
 • Lørdag
  kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS