1600

Duotone FOIL MINIBOOM PLATINUM SLICK Bar Only

1.600,00 kr
BrandDuotone

Carbon for minimal vægt!
Wing boom til DEOTONE SLICH Wing
Gør dine ture på wing til en leg

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

FOIL MINI BOOM PLATINUM SLICK
Den innovative mini bom til center strut design wings, kombinerer det bedste fra begge verdener i én wing – uendelig muligheder for placering af grips på baren og nem håndtering til alle typer surfstile

Den lette Carbon Platinum Series tilføjer minimal vægt for en overlegen surfing!

Minibommen sættes ganske enkelt ind i båndet på bagsiden af stiveren på vingen og skubbes derefter ind i forbindelsen til bommens front, som desuden er sikret med to fastholdelses velcrostropper. Installationen af Mini Boom tager kun et par sekunder, og oppustningstrykket garanterer en solid og intuitiv håndtering af vingen.

Funktioner 
Størrelse: 125 CM 
Matriale: Carbon
Fungere med: SLICK - 2,5m til 7,0m 
Vædt: 0,3 kg

 

DETALJER
Specifikationer
SKU27220510
BrandDuotone
Vælg størrelse125cm
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE