2900

Duotone / North Sails Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

2.900,00 kr
BrandDuotone

Duotone Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

En inspirerende revolution – Power.XT 2.0 kan meget mere og gøre det bedre end den tidligere model. Og som Power.XT 2.0 AERO RDM 34 er det også den mest lette forlænger nogensinde!
Ud over den grundlæggende idé har Power.XT 2.0 næsten intet til fælles med den tidligere model mere. Fra den ekstremt solide forlænger plus håndtag til den forenklede udløsermekanisme, de stærke Lyros® Dyneema nedhalingsliner – alt er blevet radikalt opgraderet.
Power.XT har i mange år været benchmark, når det kommer til udvidelser med trimmeværktøj. Dem, der bruger det, vil aldrig undvære det igen. Takket være det integrerede håndtag overvinder den selv de stærkeste nedhalingskræfter, hvilket muliggør perfekt gentrimning eller finjustering, selv når du er på vandet. Selv børn vil kunne klare den ekstreme spænding fra moderne slalomsejl, hver profil kan justeres til millimeterpræcision på få sekunder. Det 15 cm lange håndtag og forholdet 1:60 muliggør trimning uden nogen mærkbar indsats.

DETALJER
Specifikationer
SKUDuotone Power XT 2.0 SLS 36cm
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE