800

FCS Connect SUP Dolphin 9'0 Soft finne

800,00 kr
BrandFCS

Blød finne til US standard box.
Finnen bøjer af, i stedet for at knække
Monteret med lækkert klik monterings system

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

FCS SUP 9'' finnen er en symetrisk US box finne der leveres med lækkert klik monterings system. Størrelsen passer til traditionelle boards på ca 10'. Soft udgaven er blød og flexer, knækker ikke så nemt, velegnet til SUPs i skoler eller lign, den kan tåle flere tæv end en stiv finne. Finner er en overset del af et boards performance, mindst 20% er afhængig af finnen.

DETALJER
Specifikationer
SKU31681
EAN3590090316817
BrandFCS
LIDT OM BRANDET

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE