Helly Hansen Dame Lifa Merino 1/2 Zip Ski Mellemlag - Blå

650
650,00 DKK

SKU: 48343_632

Lagerstatus: På lager

Du går aldrig galt i byen med Helly Hansen
Mega value for money
Hold varmen med denne stilfulde Lifa Merino mellemlagstrøje fra HH

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Helly Hansen Lifa Merino 1/2 Zip
Dette er et perfekt eksempel på en kvalitets mellemlagstrøje fra Helly Hansen, hvor der virkelig er gået op i detaljerne. Dette er en af de lækreste mellemlagstrøjer fra Helly Hansen kollektionen. Lifa Merino er den varmeste mellemlagstrøjer fra Helly Hansen, derfor er den perfekt til enhver form for aktiviteter i de kolde vinterdage. 

Helly Hansen
Vi tilbyder et bredt udvalg af lækkert sportstøj og gear fra norske Helly Hansen. Helly Hansen har produceret kvalitets tøj siden 1877 hvor Kaptajn Helly Juell Hansen designede det første sejler tøj i OIL skin. Helly Hansen er den dag i dag det mærke som bliver brugt af flest profesionelle skiudøvere. Over 55.000 guider, skiinstruktører, pisteurs og lavine ansvarlige bruger HH verden over og er med til konstant at udvikle brandet til det fantastiske mærke vi fører idag. 

Køn: Dame


Teknisk: Lifa teknologi, 2-in-1 base layer


Design: Regular Fit


Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KRLynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Aalborg

Surf og Ski Aalborg Aps
Kuhlausvej 11
DK-9200 Aalborg SV

Telefon: +45 98 12 13 00
E-mail: info@surfogskiaalborg.dk

CVR: 39293846

 

Velkommen hos Surf & Ski Aalborg

Hos Surf og Ski Aalborg ønsker vi altid at vores kunder kan få den rette rådgivning til de rette produkter. Vi er alle passionerede indenfor både surfing, snowboard, ski mv. og har kun entusiaster i vores butik. Du er altid velkommen til at ringe til os og kontakte os hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din handel her på vores webshop eller i vores fysiske butik.

Åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14