Høfde Q Adventure 410cm 3-lags HDPE Kajak, finne & ror

SPAR 34 %
TILBUD
Høfde Q Adventure 410cm 3-lags HDPE Kajak, finne & ror
5700

5.700,00 DKK

Pris: 8.600,00 DKK

SKU: Høfde Q Adventure 410cm HDPE Kajak Pakke q1

Lagerstatus: På lager

Havkajak med 4 luger, et godt judterbart sæde med god rygstøtte
En ny og lækker kajak designet til skandinaviske forhold
Stabil, hurtig og holdbar kajak, produceret i høj molykylær plast
Cockpit størrelse  77x42cm

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Høfde Q Adventure 410cm 3-lags HDPE Kajak
Höfde Q Adventure er designet til et bredt spektrum af roere. En ny og lækker kajak designet til skandinaviske forhold. Kajakken kan bruges af hele familien og bliver hurtigt en favorit som alle kan bruge, lille som stor. Kajakken er monteret med to stangholdere til fiskestangen
Kajakken er er designet med en kombination af en flad V formet bund, og en bred hæk, der gør kajakken tryg og stabil. Skrogdesignet gør den stabil og med justerbare ror er den let at manøvrere og håndtere i bølger. Kajakken leveres med ror.
 
Kajakken er genial til fritidsbrug og passer flere roere på samme tid.  
Höfde Q Adventure leveres standard med to store lasteluger, og har en stor lastekapacitet. Sædet kan justeres og har fin god støtte i ryggen. 
 Kajakken er produceret i høj molykylær plast, med stor slidstyrke og holdbarhed. En af markedets mest alsidige familiekajakker
 
Specifikationer:
  • Længde: 410 cm 
  • Bredde: 50 cm 
  • Vægt: 22 kg
  • Cockpit indvendig: 70x38
  • Cockpit udvendig: 79x45, Seals str 1:3
  • Anbefalet roer: 40-65 kg

Hvilken pagaj skal jeg vælge?
Plast/Alumuniums pagajen er letvægt og utrolig manøvredygtig i vandet. En aluminiumspagaj er stærk og holdbar. Bladet er lavet i plast, mens stangen er lavet i aluminium. Pagajen egner sig til familier, sommerhuse, institutioner og klubber der ønsker en prisbevidst løsning. Aluminiumspagajer egner sig ikke til dig der er nørd og ønsker den letteste og stiveste model på markedet. 

Glasfiber pagaj er lettere, stivere, og når det er koldt, langt rarere at holde ved. Ved en lettere pagaj, er du sikker på at få kraftoverførslen fra armene, overført til fremdrift i vandet. En glasfiberpagaj sørger for du kan nyde turen uden en dalrende pagaj. Bladet på en glasfiber pagaj er ofte tyndere end alu pagajerne, og føles derfor lettere i vandet. Er du ivrig kajakroer skal du som minimum vælge en pagaj i glasfiber.

Carbon pagaj er det bedste af det bedste. Carbon er det ultimative når det kommer til stivhed kombineret med vægt. Vores carbonpagajer er specialt udvalgte for sublim kvalitet. Ror du kajak ofte og går op i sporten, skal du prøve en carbonpagaj. Men pas på, du kommer aldrig til at vende tilbage til aluminium eller glasfiber. Carbon havkajakpagajer er lette, smukke og er aldrig kolde at holde ved. Køb en carbonpagaj og mærk hvor let den går i vandet, og hvor meget kraft der overføres. Bedre pagajer finder du ikke.

Hvorfor tilføje en kajakvest?
Selv de mest rutinerede kajakroere kan blive overrasket. Med en redningsvest kan du færdes på havet med tryghed og være godt forberedt, hvis uheldet er ude og du skulle falde i vandet. At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.

Hvorfor tilføje et sprayskirt?
Spraydecks også kendt som skørter, overtræk og cockpitovertræk sælges her. Undgå vand i kajakken med et sprayskirt. Sprayskirt kan købes i enten nylon eller neopren. 

Nylon overtræk er lidt billigere, men stadig gode overtræk. De er perfekt til begynderen, da de er lette at få af og på, samt de kan tilpasses meget let. Vælter man med kajakken, falder de let af. Med åndbar nylonovertræk slipper du også for fugt og varme nede i kajakken.

Neopren overtræk er til de mere øvede kajakroer. De sidder stramt om livet og kajakken. De vil være helt flad omkring livet og sikrer at vand ikke samler sig, eller at der trænger vand ind. Vil man lave makker redning, rulle rundt eller ro bølger, er neoprenovertrækket klart valget. 

Hvorfor tilføje en kajakpumpe?
Får du vand ind i kajakken, kan du pumpe det ud igen med en kajakpumpe. Kajakpumpen er lille og kompakt, så den passer i kajakken. Lænsepumpe er lavet i solidt plastik og pumpen er betrukket med skum. Betrækket gør pumpen lækker at holde ved, og sikrer at den flyder, hvis den falder i vandet. Det solide D-formet håndtag giver godt greb, mens man pumper vand ud af kajakken, og man undgår at slå knoerne mens man pumper.

 

 
zegul

Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KRLynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Aalborg

Surf og Ski Aalborg Aps
Kuhlausvej 11
DK-9200 Aalborg SV

Telefon: +45 98 12 13 00
E-mail: info@surfogskiaalborg.dk

CVR: 39293846

 

Velkommen hos Surf & Ski Aalborg

Hos Surf og Ski Aalborg ønsker vi altid at vores kunder kan få den rette rådgivning til de rette produkter. Vi er alle passionerede indenfor både surfing, snowboard, ski mv. og har kun entusiaster i vores butik. Du er altid velkommen til at ringe til os og kontakte os hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din handel her på vores webshop eller i vores fysiske butik.

Åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14