Brunotti Smartshell Hofte Trapez Dark Red

SPAR 45 %
TILBUD
Brunotti Smartshell Hofte Trapez Dark Red
1200

1.200,00 DKK

Pris: 2.200,00 DKK

SKU: 100337 Brunotti Smartshell Hofte Trapez Dark Red

Lagerstatus: På lager

Den letteste, smarteste, mest behagelige og bedst fungerende trapez på markedet

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Brunotti Smartframe trapezen er den mest perfekte trapez på markedet. Det innovative design gør den til den perfekte multisport trapez.

Trapezen er super let. Skallen er nyudviklet så den støtter for fordeler trykket uden unødvendig, og tung, materiale.Smartframe tech. Også i våd tilstand er trapezen let. alle mulighder for at vand kan trænge ind i trapezen, og gøre den tungere er elimineret.

Men først og fremmest er trapezen behagelig og effektiv. 306 graders skallen fordeler trykket fra trapezkrogen både horisontalt rundt om ryggen, men også vertikalt, så trykket er perfekt fordelt på hele ryggen

Trapezkrogen er helt nyudviklet og langt væk fra den traditionelle krog. Den er produceret i støbt aluminium, og konstrueret så den fordeler trykket fra centret af trapezen til siderne, og designet så den passer perfekt på kroppen, med mindst mulig luft mellem krog og krop.

Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KRLynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Aalborg

Surf og Ski Aalborg Aps
Kuhlausvej 11
DK-9200 Aalborg SV

Telefon: +45 98 12 13 00
E-mail: info@surfogskiaalborg.dk

CVR: 39293846

 

Velkommen hos Surf & Ski Aalborg

Hos Surf og Ski Aalborg ønsker vi altid at vores kunder kan få den rette rådgivning til de rette produkter. Vi er alle passionerede indenfor både surfing, snowboard, ski mv. og har kun entusiaster i vores butik. Du er altid velkommen til at ringe til os og kontakte os hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din handel her på vores webshop eller i vores fysiske butik.

Åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14