Core GTS5 Ligthwind Freestyle + Wave/Freeride Kite, tilvælg kiteboard

13800
13.800,00 DKK

SKU: Core GTS5 Ligthwind Freestyle + Wave/Freeride Kite, tilvælg

Lagerstatus: På lager

CORE producerer markedets absolut bedt performende letvindskites, uden for enhver sammenligning
Nyeste generation af Cores Signatur kite. Det sikre valg til unhooked freestyle, afslappet freestyle og bølger i enhver størrelse
Forudsigelig og kontinuer performance både unhooked og i bølger
Slip din indre freestyle Ninja løs

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Freestyle Ninja. Megaloop Machine. And more.
The indomitable GTS5. Built with precision steering; a prodigious operating range;  and CORE's legendary linear power. Its fully adjustable handling lets you throw the tightest loops (in waves) to the biggest Cape Town style megaloops in total control. This megaloop machine has your back. So, go for it. And find your limits with Europe’s unhooked bestseller.

Hvilken bar skal jeg vælge?

Sensor 2
Sensor 2 fra Core Kites er en go-to bar, der egner sig til alle kites fra Core. Baren er lavet af titanium og vejer kun 230g, dertil er den betrukket med et behageligt EVA grip, der sikrer god komfort.

Sensor 2S/2S+
Sensor 2S, ligner Sensor 2’eren udadtil, men der ligger flere tekniske forbedringer til, end hvad øjet ser. For det første har denne opdaterede model keramiske lejer, der mindsker friktion i udløsningsfunktionen. Baren har også Tectanium liner, der ikke strækker sig og dermed holder længden i længere tid end den normale snor i Sensor 2 modellen. Dertil er baren også justerbar i bredden. Sensor 2S+ giver dig muligheden for at kunne justere længden på Tectanium linerne. Barerne er til personen, der gerne vil rykke niveauet.

Sensor 2S Pro
Her er der tale om den højeste kvalitet. Sensor 2S Pro kan defineres med tre ord: let, direkte og sikker. Vi har her fat i en ultralet bar, der er lavet af kulfiber og forstærket med titanium, hvilket gør det til den letteste bar i udvalget - KUN 200g! Denne sublime bar er udstyret med fuld Tectanium liner, der er 10% tyndere og lettere, 50% stærkere og har 400% højere modstandsdygtighed overfor stræk. Tectanium linerne er selvfølgelig justerbare i længden, såvel som baren, der kan justeres i bredden. Det her altså en PRO bar til ham eller hende, der ikke vil gå på kompromis!

Hvorfor tilføje komplet Brunotti Onyx Kiteboard inkl. finner, straps & pads?
Onyx er det perfekte board for alle der ønsker at begynde at kite eller er øvet. Den single konkave bund og squered outline er designet til maximum kryds egenskaber og performance i svag vind. Boardet hjælper med kontrol og er perfekt til at lære nye old- og new school tricks. Som bølgeboard er det uforligneligt. Brunotti har en lang tradition for at levere tæt på custom boards til kitesurferne. Optimal shape og design kombineret med bullit proof konstuktion. Brunottis nyeste teknologi giver kiteboardet en hidtil uset respons, dynamic og energi. Med fantastisk pop og høje jumps til følge. Den præcise produktion resulterer i boards der reagerer præcist som forventet, hver gang. Samtidig er finish'en helt i top.
Boardet leveres inkl finner, pads & fodtropper.

mht

Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KR*

*Gælder for fastlandet og brofaste øer Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Aalborg

Surf og Ski Aalborg Aps
Kuhlausvej 11
DK-9200 Aalborg SV

Telefon: +45 98 12 13 00
E-mail: info@surfogskiaalborg.dk

CVR: 39293846

 

Velkommen hos Surf & Ski Aalborg

Hos Surf og Ski Aalborg ønsker vi altid at vores kunder kan få den rette rådgivning til de rette produkter. Vi er alle passionerede indenfor både surfing, snowboard, ski mv. og har kun entusiaster i vores butik. Du er altid velkommen til at ringe til os og kontakte os hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din handel her på vores webshop eller i vores fysiske butik.

Åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 09 - 14