Komplet Cressi Begynder Undervandsjagt Pakke

As low as 3.199,99 kr Regular Price 4.365,00 kr

BrandCressi

Komplet Undervandsjagt starter pakke med kvalitets produkter fra Cressi
Kom RIGTIG godt igang - hold varmen og hold vejret!
Opdateret med den nye Apnea dragt - dyk og pløk

Customize: Komplet Cressi Begynder Undervandsjagt Pakke
Cressi Sioux Harpun-75cm   + 513,17 kr
Cressi Shock Absorber Bungee   + 73,31 kr
Cressi Fish Stringer   + 91,64 kr
Cressi Torpedo Float bøje   + 256,59 kr

* Påkrævede felter

Din tilpasning

  3.199,99 kr

  På lager

  BESKRIVELSE

  Denne komplette begynderpakke indeholder alt udstyr til undervandsjagt. I pakken får du slidstærke produkter, som gør at du jage hele året rundt. Du vil få uforglemmelige UV-jagt oplevelser de næste mange år. Med denne pakke er du klar til at fange din aftensmad. Pakken er sammensat af seriøse kvalitetsprodukter fra verdens bedste uv jagt / dykker producent Cressi fra Italien. De fleste varer er produceret i Italien på deres fabrik og produkterne ligger dejlig langt fra kinesiske produkter med lav kvalitet og holdbarhed.

  Pakken indeholder:

  • Apnea 7mm våddragt
  • Perla maske
  • Gringo snorkel
  • Pluma finner
  • Metallite 5mm Neoprene sokker
  • High Stretch 5mm Neoprene Handsker
  • Sioux 75 cm harpun
  • Shock Absorber Bungee
  • Torpedo bøje
  • Fishstringer

  Bly og bly bælte er lavet som tilvalg da bly er temmelig personligt. Man skal regne med ca 1 kilo bly pr 10 kilo man vejer. Man kan med fordel putte nogle af blykiloerne op i en vest for at fordele trykket fra bæltet.

  Tykkelsen på dragten
  En uv jagt dragt til danske forhold bør altid være 7mm og todelt. En 7mm dragt holder dig varm året rundt og kun i de allervarmeste sommeruger er det for varmt. Det er altså noget mere behageligt at have varmen og mulighed for at lukke koldt vand ind ved halsen, dette kan gøres under jagten. Hvis man vælger at gå for en 5mm dragt er det udelukkende fordi man har en 7mm til allround brug og en 5mm til brug i det helt varme sommerperioder. En 3mm dragt er for kold i DK men genial at have med sydpå.
  Forskel på dragter
  Vi forhandler top dragter fra verdens bedste uv ajgt mærke Cressi. Her går du ikke galt i byen og du kan altid holde varmen i en 7mm dragt. En uv jagt dragt er modsat en surf våddragt, lavet til at ligge i vandet og holde varmen på brugeren i lang tid. Desuden har de fleste uv jagt dragter smarte ladeplader til harpunen der gør det lettere at lade i vandet.
  Hvordan får man dragten på
  De fleste dragter smutter lige på, hvis man bruger en smule sæbevand. Det er let at have med i en varm vandflaske og det sikrer dragten sidder ordentligt og derved giver frihed og varme. Smør dig selv ind i sæbevand eller hæld lidt i dragten så er det let at få den på. Husk at brug en naturlig sæbe der hverken skader miljøet eller din hud.
  Generelt om valg af harpun
  Når du vælger en harpun skal du vælge en harpun der er beregnet til de danske forhold. Beregnet til at være let og sikker og præcis at håndtere i vandet. I butikken er vi alle aktive uv jægere og går ekstremt meget op i hvordan harpuner ligger i vandet, hvor gode de er til præcise skud og hvor lette de er at lade. Alle cressi harpunerne opfylder de krav du har som ny eller ekspert uv jæger. Jo mere du giver for harpunen jo bedre ligger den i vandet ( det er først noget det betyder noget for dig ved jagter over 2 timer..) Jo mere du giver jo mere power får du i skuddet og jo mere præcis er skuddene. Wishbonen, elastikken og hele harpunen er mere kraftfuld og holdbar jo mere man smider i projektet. Når du skal vælge længde bør du vide at langt de fleste vælger mellem 60-75 cm. Med den længde kan man ved alle vores harpuner skyde multe, torsk, havørred, laks mm.
  SPECS
  Specifikationer
  SKUKomplet Cressi Begynder Undervandsjagt Pakke
  BrandCressi
  LIDT OM BRANDET
  Cressi
  OM OS

  Kontakt Surf & Ski Aalborg

  Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

  “ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

  Butik

  Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
  LEVERING

  Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

   

  GLS