3600

Duotone / North Sails Silver 70 Series RDM Windsurfmast

3.600,00 kr
BrandDuotone
North Sails Silver 70 Series RDM Windsurfmast
Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE
NorthSails top seller now comes with 70% carbon content. This saves weight and supports the well-known durability. All SILVER.70 shine with a remarkably strong overall performance and low weight, which is achieved through the use of high-quality carbon and using the sophisticated AEROSPACE.PREPREGREGREGREGREG.TECHNOLOGIE process. The RDM versions are technologically advanced needle masts with all the dynamic advantages of thin geometry (RDM adapter not included).On the SDM lengths the white POLY.SHIELD coating of the base avoids scratching and abrasion as well as thermal overload. A slightly wider winding in the boom area avoids slipping! To ensure a two-year unlimited warranty please make sure to register your mast (www.north-windsurf.com/eng/warranties/register), otherwise only the statutory claims count.
DETALJER
Specifikationer
SKU2018_North_Sails_Silver_70_Series_RDM_Windsurfmast
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE