700

Duotone / North Sails Itendon for Ibase Mastebase

700,00 kr
BrandDuotone
Duotone / North Sails Itendon for Ibase Mastebase
Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Laveste design, ekstrem holdbarhed
For at iBASE 2.0 kan installeres eller fjernes uden brug af værktøj, er den designet til at inkludere en central skrue. Selvom disse designs normalt er bygget relativt højt, har vores ingeniører fundet en løsning til at gøre iBASE 2.0 til den laveste base af sin slags. Fordi der ikke er noget i vejen, er risikoen for skader på fødder og tæer holdt på et minimum. I modsætning til konventionelle mastfodsbaser lavet af Zytel-plastik, er iBASE 2.0 den eneste, der er produceret ved hjælp af et meget stivere materiale kendt som POM, hvilket forbedrer holdbarheden.
Én for alle – kun én base til alle forhold
Vi er 100 % overbeviste om, at absolut ingen under nogen forhold og for enhver disciplin har brug for mere end én base. Den høje fleksibilitet og lette installation og afmontering gør behovet for flere baser og forskellige systemer simpelthen forældet. Det er derfor, vi kun tilbyder iBASE 2.0. Alle disse ekstra funktioner fører ikke til nogen ekstra vægt – noget andre baser på markedet ikke kan hævde at opnå!
Frigivelsesmulighed
Vi har altid været irriterede over at skulle skrue basen af ​​brættet efter surfsessionen med trætte hænder, bare så brættet passer ind i brættet. Specielt til dette problem har iBASE 2.0 en nyttig udløsermulighed til at fjerne forbindelsesleddet ved blot at trække i den sandbestandige, rustfri stål U-stift. Uden behov for værktøj kan du også bytte denne til en anden model på få sekunder afhængigt af dine præferencer.
En yderligere fordel ved denne funktion er, at du med et udskiftningsled/sene straks er klar til handling igen, når værst falder til – uden at skulle igennem anstrengelserne med at reparere leddet/senen.
Endnu mere sikker
A) For alle sikkerhedsmøtrikker kan udløserknappen nu fastgøres med en skrue (PERMA LOCK OPTION), hvilket forhindrer udløserfunktionen.
B) Skulle iBASE 2.0 nogensinde sidde fast på brættet efter lange opbevaringstider, giver to huller dig nu mulighed for at bruge en skruetrækker som håndtag for at frigøre basen med lethed.

Ved freestyle kan SHOX hjælpe med pop og giver en blødere fornemmelse i landingerne.

DETALJER
Specifikationer
SKU14900-7319_Duotone___North_Sails_Itendon_for_Ibase_Mastebase
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikken i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE