Trustpilot

Surf og ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service. 

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

 

Stort udvalg og garanteret service   Gratis montering og indstilling   Kundeservice
         
Masser af fede varer og garanteret expertise og service, både indenfor grej, tilpasning, montering mv. når der handles hos os    Når du køber fx. ski eller snowboard med bindinger til, så monterer og indstiller vi bindingerne til dine støvler, vægt og niveau så alt spiller.    Det er altid en mulighed at ringe til os på +45 98121300, skrive til os på Facebook eller sende os en mail via Info@surfogskiaalborg.dk.