Hvem er vi

Surf og ski Aalborg har eksisteret i 33 år og ligger i Aalborg.

Vi har Nordjyllands største udvalg til skiferien og forsøger altid at vejlede efter vores kunders individuelle behov. Derfor kræver det et indgående og solidt kendskab til de produkter vi fører i butikken. 

Vores team i butikken består af

Niels Nielsen   

Ski instruktør (BSi 1 og 2)
Ski ekspert - Niels har løbet på alle typer ski - finder mest udfording i offpiste skiløbet og er begyndt at arbejde med randoneé.
Støvle og sål ekspert - Har efterhånden set så mange forskellige fødder og hjulpet så mange med deres skistøvler  

 

Kåre Agathon Nielsen   

Vores ski expert. Professionel skiinstriktør på CV'et og et indgående kendskab til ski, støvler, teknik mm.

 

Pernille Clasen   

Talentfuld skiløber med BSi1 ski instruktør uddannelse. Kører både piste og offpiste, og indimellem snige der sig da også et lille drop ind.

  

Liselotte Kjep Nørgaard  

Talentfuld skiløber med BSi1 ski instruktør. Kører både piste og offpiste og har indgående kendskab til tekstil.

 

Simon Bargmann Rønbøg

Butikkens absolutte freestyle expert, med hang til dyb pudder og freeride. Med utallige skiferier og en sæson i Val Thorens hvor parken blev kørt tynd samt et indgående kendskab til butikkens twintips, så er han manden man skal hører for at finde de fedeste ski.

 

Henrik Vinge Karlsson   

Dedikeret snowboarder med utallige turer og en sæson i Østrigs alper. Er ikke bleg for at tage snesko på og opsøge dyb pudder i terrænet. Et indgående kendskab til snowboards.

 

Jacob Leegaard Christensen  

Dedikeret snowboarder med utallige turer, sæson og ophold på svensk ski gymnasium. En rigtigt talentfuld snowboarder der giver max power i park, pudder og piste. Et indgående kendskab til snowboards.

 

Johan Toft-Nielsen  

Johan er en af butikkens dedikerede skiløbere med ekstrem stor erfaring i næsten alle skiløbets aspekter. Udover det er han en af butikkens freestyle eksperter. Ydermere har Johan et indgående kendskab til freeride og freestyle beklædning. 

 

Sebastian Juul Jensen 

En af butikkens freeride eksperter. Baggrund som skibums i Val Thorens, hvor alt terræn udenfor pisten er blevet udfordret. Derudover er han en kæmpe udstyrsfreak, hvilket gør ham meget kompetent i hans vejledning. 

 

Jens Fup  

 Butikkens Hoxyhead ekspert. En ganske almindelig piste skiløber. Stor viden om størrelse 2XL og opefter. Derudover stor kærlighed for moonboots. Samtidig er han butikkens pappresser 

 

Sale

Unavailable

Sold Out