Trustpilot


SUP

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 379

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Køn
 1. Børn / Junior (5)
 2. Dame (2)
 3. Mand (2)
Brands
Din vægt
 1. 0 - 60 kg (20)
 2. 60 - 75 kg (55)
 3. 75 - 90 kg (65)
 4. 90+ kg (42)
Primær funktion
SUP TYPE
 1. Fast (79)
 2. Oppustelig (79)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 379

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Når du kommer til valg af din SUP, er det vigtigt at have styr på hvad du vil bruge det til og hvor meget du vejer. Der er nemlig 5 overordnet SUP modeller: Junior, Allround, Touring, Race, Bølge, Fitness/Yoga, Mega.

Junior – Et Junior SUP board er et mindre et af slagsen, da de yngre ofte ikke vejer ret meget, og skal bruge et board de kan styre. Derfor at det ikke lige så tykt eller langt som et voksen board. Derudover er padlen ikke lige så lang, hvilket giver dem mulighed for at styre den helt selv. 

Allround – Et allround board, kan det hele. Det er et perfekt board til dig der ønsker en længere tur i fladt vand, men også godt kan lide at komme ud i havet til lidt bølger. Et allround SUP er perfekt til at have med på båden, ligge i sommerhuset eller bare have med i bilen, så du altid har mulighed for at komme på vandet, lige meget hvor du befinder dig. 

Touring – En touring SUP er et performance board, som ligger i kategorier mellem allround og race. Her får du et stivt board, som opretholder stabiliteten. EN touring SUP er ofte længere og smallere end et allround board, hvilket giver dig mulighed for at få ekstra fart på. Denne SUP henvender sig især til dig der ønsker at tage på en lidt længere tur, og vil have et board der kan yde ekstra performance.  

Race – Et race board er langt og smalt, hvilket gør det bliver mere ustabilt end normale de andre type SUPs. Dog giver det dig mulighed for at skyde en fart igennem vandet, som du ikke vil kunne med nogle af de andre type SUPs. Her får man altså et high performance board, som bare vil frem ad. Utrolig sjovt board, som gør du kan give dine venner baghjul på vandet.

Bølge – En bølge SUP er kortere og bredere end de andre SUPs. Her er der tale om et bredt board, som giver dig en god stabilitet, og giver dig muglighed for at surfe på bølger eller ned af floder. Et Bølge SUP er lavet til ikke stillestående vand. Med dette board, kan du få utrolig mange sjove timer til at gå.

Fitness/Yoga – Her får du en SUP som er vildt stabil, hvilket giver dig mulighed for at dyrke Yoga eller andre former for fitness ude på vandet. Det vil give dig en helt ny oplevelse, og mange elsker netop dette element. 

Mega – En mega SUP er det bedste legetøj man kan forstille sig. Her kan du have sjov på vandet med alle dine venner. Vi har MEGA SUPs hvor der kan være alt fra 2 og op til 10 mand på. Det giver dig mulighed for at SUPPE rundt med din familie, firma, venner eller bare hygge dig på vandet med nogle andre. Helt genial til forskellige events, hvor sammenhold er i højsædet.

Læs mere