Trustpilot


Oppustelige Allround SUPs

Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Din vægt
 1. 0 - 60 kg (11)
 2. 60 - 75 kg (31)
 3. 75 - 90 kg (37)
 4. 90+ kg (21)
Type board
Primær funktion
SUP TYPE
 1. Oppustelig (53)
Brands
 1. Aqua Marina (13)
 2. Aquatone (12)
 3. Aztron Sport (10)
 4. BIC Sport (1)
 5. Brunotti (8)
 6. Fanatic (2)
 7. Oxbow (1)
 8. Tahe (6)
Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Allround SUPs er designet til at performe under alle forhold. Normalt er et allround board første valget, når man starter med SUP, de giver mulighed for at undersøge alle facetter af sporten med kun eet board. Allround boards er brede nok til at være stabile, har et godt glid, og retningsstabilitet til fladt vand, eller langture, men har også et shape der giver mulighed for bølge sejlads.

Double camber boards (boards med 2 seperate luftkamre) giver extra sikkerhed ved oppustelige boards. Hvis det ene kammer blvier utæt, kan man altid klare sig i land med det andet. Desuden blvier boardet væsentligt stivere af det indvendige kammer, og dermed får det bedre sejlegenskaber og performance

Hos Surfline sælger vi modeller fra alle det største og mest pålidelige mærker. Stand up paddle surfing har vakt stor interesse i Danmark. Sportsgrenen har resulteret i oprettelse af flere klubber rundt omkring inkl. en her i Aarhus. Det er en super motionsform, som både træner konditionen og forbedrer koordinationen. SUP allround boards er et sikkert valg, hvis du vil begynde på SUP surfing. Vi står naturligvis til din rådighed med gode råd og lækre produkter.

Vi vil altid gerne have, du kommer forbi vores butik. Butikken ligger i Egå, men du kan også skrive til os på info@surfline.dk.

HVIS DER ER FLERE DER SKAL BRUGE DET SAMME BOARD, KØB MODELLEN STØRRE. LETTE PERSONER KAN ALTID BRUGE ET FOR STORT BOARD, TUNGERE PERSONER KAN IKKE BRUGE ET FOR LILLE BOARD !!!!

Læs mere