Trustpilot


Oppustelige Allround

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 37

  1. 1
  2. 2
Brands
Din vægt
  1. 0 - 60 kg (6)
  2. 60 - 75 kg (24)
  3. 75 - 90 kg (32)
  4. 90+ kg (20)
Primær funktion
SUP TYPE
  1. Oppustelig (37)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 37

  1. 1
  2. 2

Et af de mest populære valg indenfor SUP, er blevet de oppustelige. Det er nemlig den helt rigtige løsning, hvis du ønsker et board der er let at opbevare og have med. De fleste oppustelige board vejer omkring 10kg, hvilket gør dem utrolig lette at transportere. De fylder næsten ingenting. Med alle de nye teknologier der er kommet de seneste år, er oppustelige SUPs nu lige så stabile som faste SUPs.

Double Chamber Boards – som har to separate luftkamre – giver SUP boardet ekstra stivhed og en ekstra sikkerhed. Det giver dig en bedre oplevelse på vandet, da stabiliteten, performance og sejlegenskaber på boardet forbedres, i takt med stivheden forbedres.

Et oppuetselig SUP board pustes op på max 5 min. Og gør du hurtigt kan komme ud på vandet. Ved nedpakning at et oppustelig board, lukker du bare luften ud, og pakker den ned i den medfølgende taske. Det bliver ikke lettere! Husk altid din paddel, leash, finne og pumpe når du skal ud på vandet med dit nye SUP board. Det hele vejer i alt 10-12kg. 

Allround – Et allround board, kan det hele. Det er et perfekt board til dig der ønsker en længere tur i fladt vand, men også godt kan lide at komme ud i havet til lidt bølger. Et allround SUP er perfekt til at have med på båden, ligge i sommerhuset eller bare have med i bilen, så du altid har mulighed for at komme på vandet, lige meget hvor du befinder dig. 

Læs mere