Trustpilot


Oppustelige Junior

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

2 vare(r)

Primær funktion
  1. Allround (2)
SUP TYPE
Brands
Din vægt
Bruger
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

2 vare(r)

Et af de mest populære valg indenfor SUP, er blevet de oppustelige. Det er nemlig den helt rigtige løsning, hvis du ønsker et board der er let at opbevare og have med. De fleste oppustelige board vejer omkring 10kg, hvilket gør dem utrolig lette at transportere. De fylder næsten ingenting. Med alle de nye teknologier der er kommet de seneste år, er oppustelige SUPs nu lige så stabile som faste SUPs.

Double Chamber Boards – som har to separate luftkamre – giver SUP boardet ekstra stivhed og en ekstra sikkerhed. Det giver dig en bedre oplevelse på vandet, da stabiliteten, performance og sejlegenskaber på boardet forbedres, i takt med stivheden forbedres.

Et oppuetselig SUP board pustes op på max 5 min. Og gør du hurtigt kan komme ud på vandet. Ved nedpakning at et oppustelig board, lukker du bare luften ud, og pakker den ned i den medfølgende taske. Det bliver ikke lettere! Husk altid din paddel, leash, finne og pumpe når du skal ud på vandet med dit nye SUP board. Det hele vejer i alt 10-12kg. 

Junior – Et Junior SUP board er et mindre et af slagsen, da de yngre ofte ikke vejer ret meget, og skal bruge et board de kan styre. Derfor at det ikke lige så tykt eller langt som et voksen board. Derudover er padlen ikke lige så lang, hvilket giver dem mulighed for at styre den helt selv. 

Læs mere