Trustpilot


Oppustelige MEGA & Fitness

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

10 vare(r)

Brands
Din vægt
Primær funktion
SUP TYPE
  1. Oppustelig (10)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

10 vare(r)

Et af de mest populære valg indenfor SUP, er blevet de oppustelige. Det er nemlig den helt rigtige løsning, hvis du ønsker et board der er let at opbevare og have med. De fleste oppustelige board vejer omkring 10kg, hvilket gør dem utrolig lette at transportere. De fylder næsten ingenting. Med alle de nye teknologier der er kommet de seneste år, er oppustelige SUPs nu lige så stabile som faste SUPs.

Double Chamber Boards – som har to separate luftkamre – giver SUP boardet ekstra stivhed og en ekstra sikkerhed. Det giver dig en bedre oplevelse på vandet, da stabiliteten, performance og sejlegenskaber på boardet forbedres, i takt med stivheden forbedres.

Et oppuetselig SUP board pustes op på max 5 min. Og gør du hurtigt kan komme ud på vandet. Ved nedpakning at et oppustelig board, lukker du bare luften ud, og pakker den ned i den medfølgende taske. Det bliver ikke lettere! Husk altid din paddel, leash, finne og pumpe når du skal ud på vandet med dit nye SUP board. Det hele vejer i alt 10-12kg. 

Fitness/Yoga – Her får du en SUP som er vildt stabil, hvilket giver dig mulighed for at dyrke Yoga eller andre former for fitness ude på vandet. Det vil give dig en helt ny oplevelse, og mange elsker netop dette element.

Mega – En mega SUP er det bedste legetøj man kan forstille sig. Her kan du have sjov på vandet med alle dine venner. Vi har MEGA SUPs hvor der kan være alt fra 2 og op til 10 mand på. Det giver dig mulighed for at SUPPE rundt med din familie, firma, venner eller bare hygge dig på vandet med nogle andre. Helt genial til forskellige events, hvor sammenhold er i højsædet.

Læs mere