Trustpilot


Tilbehør til Surf

Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 138

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Brands
 1. Aqua Marina (1)
 2. Aztron Sport (1)
 3. BIC Sport (17)
 4. Brunotti (12)
 5. Core Kites (3)
 6. Cressi (1)
 7. Delta Kayaks (2)
 8. Duotone (1)
 9. Eckla (17)
 10. FCS (11)
 11. Gear Aid (1)
 12. GUL (14)
 13. Hofde Q (9)
 14. Nautix (3)
 15. Neil Pryde (1)
 16. Overboard (2)
 17. RUK (2)
 18. Sic (15)
 19. Surflogic (2)
 20. Tahe (5)
 21. Thule (2)
 22. Witz (11)
Linse type
Pris
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 138

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Paddelsurf er en sportsgren, som dyrkes i hele verden inkl. Danmark. Det er stadig lidt en overset sport her i landet. Vi har mange kilometer af kystlinje, hvor det er muligt at have det uhyre sjovt med et surfboard. Denne sportsgren stammer oprindeligt fra Hawaii, hvor de har nogle ret ekstreme bølger. Mange andre lande som f.eks. Australien og Brasilien er også populære at surfe i. Her i Europa er det i stor grad i Portugal, hvor det er muligt at få en god surferoplevelse uden at fryse. I Danmark er der nogle, der dyrker denne sportsgren, men det kræver en hård mentalitet, især når det ikke er sommer. Hos os får du de bedste priser på udstyr til paddelsurf. Vi har tørdragter, boards, boardbags og tilbehør. Du er kommet til det rigtige sted, hvis du er interesseret i paddelsurf. Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål på info@surfline.dk, eller du kan også besøge vores butik i Aarhus. Vi er altid klar med et godt råd eller to.
 
Teknologier
 
PU skumkerne/glasfiber/polyester
Den klassiske teknologi. En PU skumkerne shapes, dekoreres og lamineres med glasfiber og polyester. De farverige boards, som du kender fra Baywatch og ferier i de varme lande. De fleste prisbillige boards bliver produceret i denne teknologi. Forholdsvis tunge, ikke særligt stive og ret skrøbelige over for stød og slag. Desuden er produktions metoden ret upræcis, så man ved ikke rigtigt hvad man får.
 
Surfline leverer ikke boards i denne kategori
 
PU skumkerne/hard slick skin
Weekend sjov teknologien. En PU kerne monteres med en stringer og og limes sammen med en hard slick skin bund, der sørger for at boardet glider ubesværet gennem vandet. Teknologien kendes fra de bedre Bodyboards. En kombination af en hård bund og et blød og behagelig dæk, der beskytter surferen mod boardet. Et soft skin board er lidt mere rettet mod leg end de øvrige, og boardsene er også tit designet til at fungere i mindre bølger
 
Paint og Brunotti S-lineboards er produceret i denne teknologi
 
PU skumkerne/polyethylen
Den robuste teknologi. En sok af plastik blæses ud i en form, hvor den fyldes med PU skum. 98% af alle skole- udlejningsboards i hele verden er lavet i denne teknologi. De er robuste, hårdføre, forholdsvis tunge og prisbillige. En perfekt teknologi til det første board, hvor man kan få lært sporten, uden at være nervøs for hvad der sker med boardet. Nogle producenter leverer boardet med pads, så man heller ikke skal bøvle med at vokse boardet.
 
BIC Duratec er alle produceret i denne teknologi
 
EPS skumkerne/glasfiber/carbon/epoxy/ABS plast
Et perfekt kompromis. En robot fræst flamingo kerne lamineres med glas- og carbonfiber, og afsluttes med en tynd plastoverflade, alt vakuum bages i en ovn så vægten minimeres og styrken optimeres. Resultatet er et stærk, let, robust og hurtigt board, der specielt for de lidt større boards er andre teknologier overlegne. 
 
BIC Ace Tec er produceret i Frankrig i denne teknologi
 
EPS skumkerne/glasfiber sandwich/epoxy
Det teknologiske forspring. En videre udvikling af den klassiske laminerings teknologi. En pre-shapet EPS kerne færdigshapes i hånden og hånd sandwich lamineres med mange tynde lag glasfiber og epoxy. .Resultatet er stive, lette, robuste og fantastisk flotte boards, der oven i købet er de andre teknologier overlegne mht til speed og performance. Enkelte producenter brugen variant, og udskifter nogle af glasfiber lagene med en træfiner, der gør boardet endnu mere robust.
 
Superfrogs, Misfit, Brunotti, GUL og Earth er alle produceret på denne måde
Læs mere