Trustpilot


Bodyboards

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 26

  1. 1
  2. 2
Brands
  1. Aztron Sport (2)
  2. BIC Sport (2)
  3. BRUNOTTI (3)
  4. GUL (19)
Køn
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 26

  1. 1
  2. 2

Bodyboards er fantastisk legetøj til stranden (og haven, med en presenning og en haveslange, kan selv en lille skråning laves om til timers sjov)
Som i "rigtig" surfing svømmer man med boardet gennem bølgerne, og planer med dem, tilbage til stranden. Sporten kræver forbavsende små bølger for at være sjovt, og pludselig er timer forsvundet i herlig leg

Sporten kræver ud over boardet og en våddragt meget lidt udstyr, man bruger en snor (leash) omkring håndledet til at sikre at boardet ikke flyder væk, og evt små finner til at være mere effektiv på vandet.

Boardet vælges så det når ens navle, så er det ikke for stort, så bølgerne kaster det omkuld, og stort nok til at kunne plane.
Oversat til person højde kan dette skema anvendes 

33'' op til 160cm
36'' 160cm +
38'' 170cm +
40'' 180cm +
44'' 180cm +
48'' 180cm + 

Hvis man er stor, muskuløs eller gerne vil udfordres, vælger man et større board, det planer hurtigere og giver flere sjove timer på vandet

 

 

Bodyboards minder om almindelige surfboards. Forskellen mellem disse to er, at bodyboards er mindre, og man surfer liggende på maven i stedet for stående. Det giver en følelse af at være tættere forbundet med havet. Man kan mærke bølgernes kræfter på en hel anden måde, og man er nærmest i et med havets bevægelser. Desuden er det ofte langt billigere at købe et bodyboard, end det er at købe et surfboard. Det er på alle måder en meget økonomisk vandsport, da den ikke kræver andet udstyr end et bodyboard og en leash, så man ikke mister sit bodyboard ved styrt. Hvis man vil have nemmere ved at fange bølger, så er svømmefødder også et must. Vi sælger nogle svømmefødder, som er byggede til sporten, her på siden. Bodyboarding er for alle aldre. Som for alle andre vandsportsgrene, så kræver bodyboarding, at man har respekt for vandet. I Vesterhavet og især i udlandet kan der være kraftige strømme, som kan overraske. Hvis du vil have et godt råd om bodyboarding, så er vi aldrig langt væk. Du har altid mulighed for at kontakte os på info@surfline.dk. Du kan også komme et smut forbi vores butik i Egå. Vi skal nok sørge for, at du kommer hjem med det rigtige udstyr.

Læs mere