Trustpilot


Classic Langrendspakke

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Brands
  1. Atomic (1)
  2. Madshus (4)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

5 vare(r)

Med en langrends pakke herfra sortimentet er du allerede godt på vej mod nye langrends eventyr.

Hos Surfline har vi sammensat nogle langrends pakker fra de bedste mærker, så du får et sæt, som passer perfekt sammen fra starten af. Vores produktsortiment indeholder bl.a. langrends pakker fra mærker som Salomon, Madshus og Fischer.

Det er vigtigt, at skiene vælges ud fra det terræn, du skal stå i. Alt efter om det er fjelde med eller uden spor eller præparerede løjper, skal du vælge ski specifikt til formålet. Der er flere typer af langrends ski, som vil blive gennemgået kort herunder.

Konkurrenceski giver maksimal fremdrift. Energien fra dine ben bliver overført til skiene på den mest effektive måde. Hvis du ikke er en ny langrendsløber, kan du høste seriøse fordele ved at vælge konkurrenceski frem for nogle af de bredere modeller i vores sortiment. Du behøver ikke at være på konkurrenceniveau for at kunne benytte konkurrenceski!

For begyndere er turski optimale. Skiene er bredere end konkurrenceski. Konkurrenceski kommer med et indsving. Dette indsving gør det nemmere at dreje. Disse ski er skabt til brug i løjperne.

De stabile og brede fjeldski er perfekte at køre på, når turen går til fjeldet. Den ekstra bredde betyder også, at disse ski er lidt tungere.

Har du spørgsmål til nogle af vores langrends pakker, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi butikken i Egå.

Læs mere