Trustpilot


NNN/NIS Langrends Bindinger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

NIS -  Nordic Integrated System - et revolutionerende ski-/bindingssystem
 
Rottefella har - i samarbejde med bl.a. skifabrikken Madshus - udviklet et system til langrend. Ved hjælp af det nye NIS-system kan bindingen hurtigt og enkelt monteres direkte på skien uden brug af skruer - "click-on"
Skifabrikken fæster NIS-pladen til skien, således at pladen bliver en integreret del af skien. NIS bindingen skydes fast på pladen. Bindingen kan justeres i længderetningen og låses i forskellige positioner, afhængig af hvad der passer skiløberen bedst.
Systemet har store fordele sammenlignet med det, som er på markedet i dag. Den tætte kontakt som opstår mellem ski og binding giver den absolut bedste stabilitet, skikontrol og fraspark. Muligheden for at justere bindingen frem eller tilbage gør det muligt at tilpasse fraspark og teknik hos den enkelte løber, som dermed kan løbe mere afslappet og effektivt på ski.
 
NNN - New Nordic Norm
 
Rottefellas langrendsbindinger og såler er baseret på det unikke og patenterede NNN system. Systemet gør, at skistøvle og binding er nøjagtigt tilpasset hinanden, og at de sammen bidrager til at mest mulig energi omformes til fart fremad. Både konkurrence-, tur- og børnebindinger kan fås i NNN systemet. Det pålidelige og brugervenlige NNN-system er kendt og værdsat i alle lande, hvor folk glæder sig over en skitur og er en favorit blandt både turskiløbere og konkurrenceløbere. Drejepunktet er placeret 10 mm bag fronten af støvlen. Det bidrager til effektiv kraftoverførsel fra løber til ski. NNN sålerne har dobbelt styrespor, som sørger for stabilitet og samtidig gør det lettere at kante skiene. NNN bindingerne består af to dele for at undgå at bindingerne skal øge stivheden på skiene.
 
NNN-BC - New Nordic Norm Back Country
 
NNN BC er en kraftigere udgave af den normale NNN-binding. Den er bredere, mere robust konstrueret og har et fladt hælparti, som bidrager til god stabilitet under alle forhold. BC-systemet har været sat på mange hårde prøver; blandt andet på Nordpolen, over Grønland og Norge på langs fra syd til nord. Systemet har bestået alle disse prøver, og BC-bindingerne har vist sig at være pålidelige og funktionelle uanset vejr- og sneføreforhold. Selv om NNN BC har vist sig at tåle store påvirkninger, er dette system først og fremmest et bindingssystem til dig, som ønsker komfort, stabilitet og maksimal skikontrol både i og udenfor præparerede løjper.

Læs mere