Trustpilot


Langrends Bindinger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Det er af stor vigtighed at vælge den rigtige binding. Der er to vidt benyttede bindingssystemer, der konkurrerer med hinanden på globalt plan. Rottefella’s NNN bindingssystem og Salomon’s SNS bindingssystem er begge to af en meget høj kvalitet. Med hensyn til funktion og sikkerhed er systemerne næsten identiske, men skistøvler er fremstillet til kun at passe til et af disse to. Derfor skal du altid være opmærksom på hvilket bindingssystem, der er tale om.

Rottefella’s NNN bindingssystem er det, som benyttes af de fleste skimærker. Det norske firma har også fabrikeret en udgave med navnet NIS. Denne kan sættes fast til en i forvejen monteret plade på ski, og bindingen kan flyttes rundt manuelt. Rottefella har også udviklet en speciel form for binding til touring, der passer til de bredere ski. NNN BC bindingssystemet kræver specielle støvler.

Salomon’s SNS bindingssystem benyttes af en række producenter inkl. Salomon, der også fabrikerer skistøvler. Til konkurrencer har Salomon udviklet udgaven SNS Pilot, som kommer med en ekstra ståltap. XA udgaven er Salomons bredere Touring udgave

Læs mere