Trustpilot


Langrendski

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Langrendsski findes i flere forskellige modeller og former, som gør dem perfekte til det forskellige terræn. Når du står på langrendsski kan du gøre det på præparerede løjper, på spor eller udenfor spor. Hos Surf & Ski Aalborg forhandler vi alle de forskellige slags langrendsski.

  •  Konkurrenceski er ikke kun til de professionelle man ser i fjernsynet. Erfarne langrendsløbere kan opnå mange fordele ved at benytte konkurrenceski. Konkurrenceski overfører på bedste vis energien fra din krop til skiene, hvorved der sikres optimal fremdrift.
  • Turski er perfekte for nye langrendsløbere. Skiene er bredere sammenlignet med konkurrenceski, og der er formet et indsving i skiene. Dette har den effekt, at det er lettere at dreje.
  • Fjeldski er perfekte til brug i fjeldene pga. deres bredde. Du er sikret mere stabilitet, når du kører med fjeldski, men de er også tungere.

Man kan købe flere forskellige langrendsski i vores udvalg, der er smørefrie. Disse har et lag med en form for teknisk belægning, og derved er de i realiteten vedligeholdelsesfrie.

Vi ved, at det kan virke kompliceret at vælge udstyr til langrend. Spørg derfor på info@surfogskiaalborg.dk eller besøg os i butikken på KUHLAUSVEJ 11, 9200 AALBORG SV

Læs mere