RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

1200

Cressi Corvina Pants 7 mm

As low as 1.200,00 kr

Cressi's nye top dragt.
Designet med revolutionerende neopren, der både er stærkere, men også varmere og tørrer hurtigere end alt hidtil kendte løsninger
Specielt til de extreme danske forhold en dragt der revolutionerer sporten

BrandCressi
BESKRIVELSE

En helt revolutionerende teknisk topmodel. Corvina (Croaker). Topdragten i Cressi's UV Jagt serie, med sort og grå camouflage farver, Corvina er karekteriseret ved en lang række eksternt bløde og behagelige neopren områder, som internt har åbne celler, men som mellem to lag neopren har et lag tekstil der giver styrke og struktur og gør dragten extra holdbar. Cressi kalder løsningen Two-Ply neopren og bruger neoprenen flere steder i den nye dragt

Områderne med denne løsning er på bagsiden, den centrale del af huen og bagsiden af armene, men også læggene. Logikken bag denne løsning er at holde våddragtens ydre overflader tørre og varme, når de er ude af vandet, når spearo bevæger sig vandret på overfladen, ved at have glat neopren udvendigt, der tørrer hurtigere og absorberer bedre varme fra solens stråler. Den store og lange strimmel af Two-Ply neopren, der går fra armen til underarmen ned langs jakken, er ét stykke for bedste modstandsdygtighed og komfort (ingen syninger). Der er ekstra beskyttelse til stede på brystområdet, med adskilte tykkelser dækket med et ret stift og ru materiale til beskyttelse og en anti-skrid løsning.

SPECS
Specifikationer
SKULE467502
BrandCressi
LIDT OM BRANDET
Cressi
OM OS

Kontakt Surf & Ski Aalborg

Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service.

“ Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
    kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
    kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikk i Aalborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS